کسب سه مدال نقره و برنزدر المپیاد ورزشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور توسط پرسنل دانشکده علوم پزشکی لارستان

امام جمعه لارستان:اقدامات خیرین و تلاشهای مسؤلین بهداشت و درمان شهرستان بی نتیجه نمانده
افتتاح بخشهای ویژه بیمارستانی با حضور مسؤلین بلندپایه ی کشوری و شهرستانی در دانشکده علوم پزشکی لارستان

” الهام دژالون ” کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده در سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دختر دانشگاههای علوم پزشکی کشور موفق به کسب یک مدال نقره و دو مدال برنز در سه ماده مختلف شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دژالون که شاغل در مرکز خدمات جامع سلامت صاحب الزمان و دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز می باشد با حضور در این دوره از مسابقات موفق به کسب مقام دومی در ماده دوی چهار در صد متر امدادی و دو مقام سومی در ماده های پرش ارتفاع و دوی صد متر با مانع شد.

موفقیت این بانوی لارستانی را به جامعه دانشگاهی و مردم فهیم لارستان تبریک گفته و آرزوی سربلندی ایشان را از خداوند متعال خواستاریم.