بی احتیاطی شادی جشن ازدواج را به کام همه تلخ کرد.
۲۱ مرداد ۱۳۹۷
جذب رادیولوژیست زن، به همراه سه متخصص در رشته های مختلف از آذرماه ۹۷
۲۲ مرداد ۱۳۹۷

کارگاه آموزشی روش تست تشخیص سریع اچ آی وی

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی لارستان در راستای ارتقای خدمات درمان و کاهش آسیب افراد دارای اختلالات مصرف مواد ، گروه پیشگیری و مراقبت بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی لارستان اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی توصیه به انجام تست و همچنین نحوه انجام تست تشخیص سریع اچ آی وی در تاریخ ۲۱/۵/۹۷ در سالن آموزش مرکز بهداشت جهت پرسنل ۱۱ مرکز ترک اعتیاد دولتی و خصوصی شهرستان های لارستان و خنج نمود که مقرر شد از تمامی مراجعین به مراکز دولتی تست تشخیص سریع به عمل آید و در آینده ای نزدیک این خدمت در مراکز خصوصی نیز انجام شود.

در ابتدای جلسه حامد هاشمی معاون فنی معاونت بهداشتی از لزوم شناسایی به موقع بیماران و درمان آنها جهت قطع زنجیره انتقال در جامعه سخن گفتند . پس از آن صفری ، خواجوی و دشت گرد نحوه انجام تست و رویکرد نوین آموزشی اچ آی وی را آموزش دادند و در آخر همه افراد شرکت کننده نحوه انجام تست را به صورت عملی آموزش دیدند.

ایوب یاسائی فرد
کارشناس روابط عمومی مرکز بهداشت لارستان