کارگاه‌ دو روزه مدیریت مصدومین تروما (PHTM) در لارستان به کار خود پایان داد

تشکر رئیس مرکز ۱۱۵ لارستان از تکنسین های این مرکز در برنامه حضور رئیس مجلس شورای اسلامی در شهرستان
تقویم آموزشی دانشکده علوم پزشکی لارستان سال تحصیلی 98-97
قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون سراسری و آزمون کارشناسی ناپیوسته سال ۹۷

کارگاه‌ دو روزه مدیریت مصدومین تروما (PHTM) در لارستان به کار خود پایان داد

به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی لارستان، اولین دوره آموزشی مدیریت تروما در شرایط پیش بیمارستانی (PHTM) با هدف توانمندسازی تکنسین های اورژانس ١١۵ در برخورد با مصدومین ، روزهای بیست و یکم و بیست و دوم شهریور ماه در دانشکده پرستاری حضرت زینب (س) برگزار شد.

مسعود حاجی رجبی، رئیس مرکز در این باره اظهار داشت: این دوره طی دو روز و در دو نوبت صبح و عصر با حضور دکتر مرادیان رئیس اورژانس١١۵ شیراز، دکتر صباغی متخصص طب اورژانس شهرستان همچنین مربیان و ناظرین مرکز در لارستان برگزار گردید.

در این کارگاه، ۲۴ نفر از پرسنل اورژانس ١١۵ با جدید ترین روش­ های برخورد با مصدومان ترومایی در شرایط پیش بیمارستانی در قالب کلاسهای آموزشی و کارگاه‌های عملی آشنا شدند.

در پایان نیز از برگزارکنندگان، مربیان و شرکت­ کنندگان در این دوره تقدیر به عمل آمد.