پیام تسلیت رئیس دانشکده علوم پزشکی در پی ارتحال عالم ربّانی حضرت آیت الله آقای حاج شیخ محمدرضا حدائق(قدس سرّه)

مجوز برگزاری دوره های آموزشی PHTM اورژانس پیش بیمارستانی به لارستان اعطا شد
۲۲ تیر ۱۳۹۷
تأمین ارز برای مصارف آموزشی- تحقیقاتی
۲۳ تیر ۱۳۹۷

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان، متن پیام تسلیت دکتر کریمی رییس دانشکده در پی ارتحال عالم ربّانی حضرت آیت الله آقای حاج شیخ محمدرضا حدائق(قدس سرّه) به شرح زیر است:

انّا و انّا الیه راجعون

ّ ارتحال عالم ربانی، اسوه تقوا و فضیلت، حضرت آیت الله آقای حاج شیخ محمدرضا حدائق(قد ّس سره) عموم مردم شریف و قدر شناس به ویژه جامعه روحانیت و حوزه ھای علمیه را داغدار و عزادار نمود.
ایشان نیز همچون پدر گرانقدرشان حضرت آیه الله آقای حاج شیخ ابوالحسن حدائق (قد ّس سره) عمر پابرکت خویش را در راه تبلیغ و ترویج دین مبین و نشر علوم آل محمد (علیھم السلام) گذراندند.
مواعظ و نصائح توام با تواضع آن عالم متّقی و معلّم اخلاق بر دل ھا می نشست و نفوس مستعده را جذب می نمود،چه بسیار افرادی از عام و خاص که تحت تعلیم و تربیت ایشان به مدارج عالی علم وتقوا نائل گردیدند .
اینجانب مصیبت فقدان آن چھره ماندگار و محبوب دلھای اھل ایمان را به عموم مردم شریف استان، شاگردان و ارادتمندان و بازماندگان به ویژه فرزند گرامی ایشان حضرت حجت الاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ علیرضا حدائق (دامت افاضاتھ) تسلیت عرض نموده، از خداوند منّان صبر جمیل و اجر جزیل برای ھمگان مسئلت دارم.

دکتر محمدحسین کریمی

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان