نتایج اولیه آزمون جذب بهورز (قراردادی ) دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان

برگزاری دوره های بچه های بهشت به همت فرهنگسرای مقام معظم رهبری
۲۰ خرداد ۱۳۹۷
رتبه‌بندی مجلات نمایه شده کشور در بانک اطلاعاتی Scopus براساس شاخص CiteScore در سال ۲۰۱۷
۲۲ خرداد ۱۳۹۷

اطلاعیه

به اطلاع متقاضیان شرکت کننده در آزمون جذب بهورز (قراردادی ) که در اسفند ماه سال گذشته در آزمون برگزار شده شرکت کردند می رساند:

۱– اعلام اسامی در سایت بر اساس حروف الفبا و به منظور معرفی داوطلبانی که حد نصاب نمره قبولی در آزمون کتبی بر اساس صورتجلسه کمیته آزمون مورخ ۹/۳/۹۷ را کسب نموده اند جهت انجام مصاحبه می باشد و کسب حداقل ۶۰ درصد نمره مصاحبه الزامی است و در کل مجموع نمرات مصاحبه و آزمون کتبی معیار اعلام نتیجه نهایی است .

۲- مسئولیت ناشی از عدم رعایت دقیق ضوابط و شرایط لازم اعلام شده در متن آگهی بر عهده داوطلب خواهد بود و در هر مرحله از مراحل ثبت نام ، امتحان و جذب محرز شود داوطلب اطلاعات خلاف داده یا فاقد شرایط مندرج در آگهی است از انجام مراحل بعدی محروم خواهد شد . حتی در صورت پذیرفته شدن در مرکز آموزش بهورزی و یا صدور حکم استخدامی ، حکم مذبور لغو و بلااثر می گردد.

۳- خانه بهداشت های : شرفویه ، شیر داشی ، فیشور ،قلات ، کهنه اوز ، کهنویه ، محلچه ، مکویه ، بالاده بیرم، جنگویه ، دیده بان (جهت بهورززن ) و خانه بهداشت های باغ ، بیغرد ، جهاد آباد ، چغان ، کارگاه ، هرمود میرخویی (جهت بهورز مرد ) دارای داوطلب دارای حد نصاب لازم نمی باشد .

۴- تاریخ و زمان و مکان مصاحبه متعاقبا از طریق همین سایت و کانال رسمی دانشکده علوم پزشکی لارستان در پیام رسان سروش به آدرس http://sapp.ir/larums اعلام خواهد شد .

۵- اسامی پذیرفته شدگان مرحله اول در لینک زیر قابل دسترسی می باشد.

فایل اسامی بهورزان دعوت شده به مصاحبه