معاون اجتماعی دانشگاه مشهد:ایجاد معاونت اجتماعی توجه به یک غفلت ٣٨ساله بود

بازدید دوره ای هیات نظارت دانشکده از بیمارستان امیدوار اوز
حضور کارشناس مدیریت فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان در بزرگترین رویداد رسانه‌ای دانشجویان کشور

معاون اجتماعی دانشگاه مشهد:ایجاد معاونت اجتماعی توجه به یک غفلت ٣٨ساله بود

مریم فزونی کارشناس حوزه خیرین دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان در دومین نشست کشوری کارشناسان و مدیران حوزه خیرین سلامت دانشگاهها و دانشکده های سراسر کشور که هم اکنون در مشهد مقدس در حال برگزاری است، حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، در این نشست که با حضور معاون امور اجتماعی دانشگاه مشهد،مدیر کل خیرین و موسسات خیریه سلامت کشور،مشاور وزیر و معاون امور سازمانهای مردم نهاد وزارت کشور،روسای ادارات خیرین و موسسات خیریه سلامت کشور و کارشناسان و مدیران حوزه خیرین سلامت دانشگاهها و دانشکده های سراسر کشور برگزار شد، دکترخدایی معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ایجاد معاونت اجتماعی توجه به یک غفلت ٣٨ساله بود و برای عدالت اجتماعی،مشارکت مردم و هماهنگی بین بخشی و تغییر فرهنگ ضروری هست.

دکترنصیری مدیرکل خیرین و موسسات خیریه معاونت اجتماعی وزارت در ادامه افزود : ما به جریان سازی نیازداریم ازجمله با ایجادتشکل های خیرین برای بهره مندی ازتوان فکری،مالی وتخصصی خیرین بصورت موضوعی و مصداقی.

دکترمشکینی معاون سمن های وزارت کشور با حضور در این مراسم ضمن تقدیر از خدمات خیرین کشور اذعان داشت : اگر مشارکت نهادی واقعی باشد سرمایه اجتماعی را ارتقاء خواهد داد.