صعود پرسنل دانشکده علوم پزشکی لارستان به قله سبلان به مناسبت میلاد امام رضا(ع)

اعلام ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان در دفترچه کنکور سراسری ۹۶
۱۵ مرداد ۱۳۹۶
بازدید مدیریت مالی دانشکده علوم پزشکی لارستان از بیمارستان حضرت علی اصغر(ع) بیرم
۱۵ مرداد ۱۳۹۶

صعود پرسنل دانشکده علوم پزشکی لارستان به قله سبلان به مناسبت میلاد امام رضا(ع)

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، جواهر رضایت بخش پرسنل شاغل در دانشکده علوم پزشکی لارستان به مناسبت میلاد امام رضا(ع) به همراه گروه کوهنوردی شهید شاکری به قله ۴۸۱۱ متری سبلان صعود کرد.

این صعود به همراه دو نفر از همشهریان لارستانی در روز میلاد امام رضا(ع) آغاز شد و به دلیل وضعیت نامساعد جوی دوازده ساعت به طول انجامید.

لازم به ذکر است سبلان سومین قله بلند ایران در استان اردبیل و یک کوه آتشفشانی غیرفعال است. این کوه زیستگاه بومی گونه ای از پرندگان و خرس های قهوه ای است و پوشش گیاهی منحصر به فردی دارد. در بالای قله آن دریاچه کوچکی قرار دارد که به دلیل طبیعت فوق العاده نماد این قله محسوب می گردد.