درمان و مراقبت از نوزاد ١١ ماهه بدسرپرست در بیمارستان لار

نوید افتتاح فاز یک مجتمع سرطانی صالح پور در نشست خبری مجمع خیرین سلامت لارستان
۱۷ مرداد ۱۳۹۷

درمان و مراقبت از نوزاد ١١ ماهه بدسرپرست در بیمارستان لار

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، طی هماهنگی به عمل آمده از سوی اداره بهزیستی شهرستان با مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) مبنی بر ارجاع یک کودک دختر ده تا یازده ماهه بد سرپرست به این مرکز که به دلیل اعتیاد شدید والدینش مشکوک به اعتیاد و ابتلا به بیماری های رفتاری خطرناک بودند با هماهنگی صورت گرفته کودک به بیمارستان منتقل و اقدامات درمانی مورد نیاز برای وی صورت پذیرفت.

در ابتدا این کودک توسط پزشک مستقر در بخش اورژانس و سپس پزشک متخصص اطفال معاینه شد و آزمایشات لازم برای او تجویز گردید.

دکتر اکبر زاده معاون درمان دانشکده ضمن اعلام این خبر که وضعیت کنونی بیمار مساعد گزارش شده، اذعان داشت: تا این لحظه خوشبختانه جواب آزمایشات کودک در زمینه هپاتیت و ایدز منفی بوده است و درمانهای لازم صورت پذیرفته است.

وی در پایان افزود: امیدواریم پس از بهبودی کامل و اطمینان از سلامت کودک، با همکاری و سرعت العمل اداره بهزیستی شرایطی ایجاد گردد تا آسیب کمتری از لحاظ اجتماعی و رفتاری به او وارد آید.