حضور کارشناس مدیریت فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان در بزرگترین رویداد رسانه‌ای دانشجویان کشور

معاون اجتماعی دانشگاه مشهد:ایجاد معاونت اجتماعی توجه به یک غفلت ٣٨ساله بود
بازدید مدیر گروه علم سنجی وزارت بهداشت از دانشکده بهداشت اوز

فاضل شاکری کارشناس نشریان دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان در دهمین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی دانشگاه‌ های سراسر کشور شرکت نمود.

به گزارش روابط عمومی مدیریت فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی لارستان، دهمین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی با عنوان «تیتر۱۰»، صبح سه شنبه ۱۴ شهریورماه با حضور کارشناسان نشریات و دانشگاه های سراسر کشور در دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد.

در این جشنواره که طی دو روز برگزار گردید، مهم‌ترین مسائل و تحولاتی که در این دوره‌ ده ساله از مشروطیت تا سال ۹۲ در نشریات منعکس شده است، نمایش و مورد نقد و بررسی واقع شد.

گفتنی است مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت نیز در این جشنواره حضور داشته و با حاضرین دیدار و گفتگو کرد.

در حاشیه برگزاری این جشنواره که بزرگترین رویداد رسانه‌ای دانشجویان کشور محسوب می شود، نمایشگاهی با نام هزارتوی مطبوعات نیز آغاز به کار کرد که در آن به بررسی تاریخ نشریات در ایران از آغاز چاپ روزنامه تا سال ۱۳۹۲ می پردازد.

سمیه قنبری
روابط عمومی مدیریت فرهنگی،دانشجویی و مجمع خیرین سلامت لارستان خبرنگار صحبت نو عضو هیئت تحریریه دوماهنامه قدمگاه ghanbary6787@gmail.com