ثبت شش مورد مالاریا در لارستان

۲۴ خرداد ۱۳۹۷
سهولت در اخد نوبت متخصصان بیمارستان لار با راه اندازی سیستم نوبت دهی تلفنی
۲۵ خرداد ۱۳۹۷

دکتر یگانه معاون بهداشتی دانشکده گفت: شش مورد مالاریا از ابتدای سال تا کنون در لارستان ثبت شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان دکتر یگانه در این خصوص بیان داشت: از ابتدای سال تا کنون شش مورد مالاریا در واحد بیماریهای واگیر دانشکده ثبت شده که چهار مورد آن در ماه مبارک شناسایی شده و هم اکنون تحت درمان می باشند .

معاون بهداشتی دانشکده در تشریح چگونگی شناسایی و درمان این بیماری گفت: بیماری مالاریا با علائم تب و لرز دوره ای و ناپیوسته نمایان می شود و فرد در بازه زمانی خاصی دوره های تب و لرز چند ساعته را می گذراند.

وی افزود: پزشکان در بخشهای دولتی و خصوصی با مشاهده این علائم، بیمار را به واحد واگیر معرفی می کنند. مراقبین این واحد نیز با رعایت موازین بهداشتی از بیمار مشکوک، نمونه گیری به صورت تشخیص سریع انجام داده و لام خون تهیه شده به آزمایشگاه مالاریا بیماریهای واگیر ارسال می شود.

این مسئول در ادامه اذعان داشت: پس از تائید بیماری در فرد و کشف هر مورد، علاوه بر آغاز دوره درمان برای او، طی چهار هفته ، مراقبت از پنجاه خانوار ساکن در اطراف محل سکونت وی انجام می شود تا از احتمال بروز همه گیر این بیماری و ایجاد اپیدمی جلوگیری شود.

گفتنی است خوشبختانه این آمار به نسبت زمان مشابه در سال گذشته کاهش یافته است.