تکذیب سرگردانی مردم در درمانگاه امام رضا(ع) لار

نمایشگاه غذا و صنایع دستی در خنج برگزار شد
بازدید دکتر اکبرزاده از بخشهای بیمارستان نبی اکرم(ص) خنج

تکذیب سرگردانی مردم در درمانگاه امام رضا(ع) لار

دانشکده علوم پزشکی شایعه منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر سردرگمی بیماران در درمانگاه تخصصی بیمارستان لار را تکذیب کرد

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان در پی فیلم منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر سردرگمی بیماران در درمانگاه بیمارستان امام رضا(ع) گفتنی است طی پیگیری های انجام شده ۲۵ هر ماه زمان نوبت دهی به بیماران مراجعه کننده به بخش رادیولوژی می باشد که جهت دریافت خدماتی از جمله سونوگرافی و ماموگرافی به این بخش مراجعه می کنند.
در واقع صف طولانی و ازدحام نشان داده شده در کلیپ مذکور ، صف شهروندان برای نوبت گرفتن در بخش رادیولوژی بوده که همه این افراد امروز نوبت دهی شده اند.
گفتنی است تمام پزشکان درمانگاه امام رضا طبق برنامه قبلی که روز گذشته به این واحد ارائه شده بود در مرکز حضور داشتند که بنابر اظهارات دکتر رجایی، رئیس بیمارستان و خانم ساری، مسئول درمانگاه مشکل خاصی در اداره درمانگاه وجود نداشته و اعتراضی از سوی مراجعه کنندگان دریافت نشده.