تشکیل کانون سلامت محله، به زودی در هر محله

رتبه‌بندی مجلات نمایه شده کشور در بانک اطلاعاتی Scopus براساس شاخص CiteScore در سال ۲۰۱۷
تبریک رئیس دانشکده به مناسبت فرا رسیدن عید فطر

تشکیل کانون سلامت محله، به زودی در هر محله

به گزارش روابط عمومی حوزه مشارکت های اجتماعی دانشکده علوم پزشکی لارستان، صبح سه شنبه ۲۲خرداد ماه اولین جلسه برنامه ریزی تشکیل کانون سلامت محله در معاونت بهداشتی دانشکده تشکیل شد.
این جلسه به همت حوزه مشارکت های اجتماعی دانشکده علوم پزشکی تشکیل شده و در جریان آن، مدیران و کارشناسان حوزه های مختلف معاونت بهداشتی در خصوص تشکیل کانون سلامت محلات لارستان به گفتگو پرداختند.
در این نشست فزونی مدیر مشارکت های اجتماعی، اهداف و روند اجرایی تشکیل کانون سلامت محله را برای حاضرین شرح داده و این اقدام را به عنوان اولین گام در راه موفقیت مجمع ملی سلامت عنوان کرد.
مدیران و کارشناسان حاضر در جلسه، نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص تشکیل و اداره هر چه بهتر کانون سلامت در محلات لارستان عنوان کرده و در نهایت با تایید مدیرمشارکت اجتماعی و دکتر یگانه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ده محله به عنوان پایلوت جهت پیشنهاد به فرمانداری ویژه لارستان انتخاب شدند تا پس از تایید فرمانداری آغازگر این طرح باشند.

سمیه قنبری
روابط عمومی مجمع خیرین سلامت و حوزه مشارکت اجتماعی دانشکده علوم پزشکی.خبرنگار هفته نامه صحبت نو و نشریه قدمگاه ghanbary6787@jmail.com