تجلیل از خبرنگاران در سومین نشست خبری دانشکده علوم پزشکی لارستان

گزارش تصویری// تجلیل از خبرنگاران در سومین نشست خبری با اصحاب رسانه
۱۸ مرداد ۱۳۹۷

تجلیل از خبرنگاران در سومین نشست خبری دانشکده علوم پزشکی لارستان

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، عصر روز گذشته سومین نشست خبری اصحاب رسانه با رئیس و معاونین دانشکده علوم پزشکی برگزار شد. در این نشست دکتر کریمی ضمن تبریک این روز به خبرنگاران از مقام شامخ شهدای خبرنگار تجلیل کرد و گفت: ایثار جزئی از خدماتی است که این قشر پرتلاش جامعه ارائه می دهند. شهادت شهید صارمی تنها بهانه ای است که روزی را به نام شما نامگذاری کنیم و تلاشهایتان را در عرصه نگارش و اطلاع رسانی ارج نهیم.

وی با اشاره به رسالت سنگین خبرنگاران در انتشار اخبار و ارائه اطلاعات دقیق به اقشار مختلف جامعه اذعان کرد: شما نگارندگان وقایع در واقع زبان گویای مردم و دولت هستید که با نقد منصفانه خود می توانید مشکلات منطقه را شناسایی و در رفع آن، خادمان مردم را یاری رسانید. اما باید توجه داشت که این نقد منصفانه به نقد مغرضانه تبدیل نشود.

فاطمه سدیدی مدیر روابط عمومی دانشکده نیز ضمن تبریک ۱۷ مرداد و با اشاره به تاثیر بی بدیل رسانه در ارائه تصویری از مشکلات موجود در منطقه، خبرنگاران را امانتدار جامعه خواند و گفت: راه رسیدن به قله های پیشرفت در منطقه قطعاً با پشتیبانی و همراهی شما خبرنگاران محقق خواهد شد و مسئولین شهرستانی نیز با تکیه بر امانت داری و ایمان شماست که در قالب نشست های خبری به ارائه عملکرد و خدمات خود به مردم، می پردازند.

در ادامه سوالات متعددی از سوی خبرنگاران مطرح و طی جلسه ۲ ساعته، از سوی رئیس و معاونین دانشکده به کلیه موارد مطروحه پاسخ داده شد.

در انتهای این نشست، از تلاش خستگی ناپذیر این قشر پر تلاش جامعه در حوزه بهداشت و درمان منطقه تجلیل شد.