تبریک ریاست دانشکده به مناسبت روز خبرنگار

درمان و مراقبت از نوزاد ١١ ماهه بدسرپرست در بیمارستان لار
۱۷ مرداد ۱۳۹۷

تبریک ریاست دانشکده به مناسبت روز خبرنگار

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، دکتر کریمی رئیس دانشکده طی پیامی ۱۷ مرداد ماه، روز خبرنگار را تبریک گفت: در بخشی از این پیام می خوانیم:

و سلام و درود خدا بر تمامی وقایع‌ نگارانی که حرمت قلم و آگاهی را پاس می‏دارند و خامه خویش را جز در مسیر حق و عدالت به کار نمی‏گیرند.

سلام و درود خدا بر تمامی خبرنگاران شهید که قلم را سلاح خویش و رسانه را سنگر دفاع از استقلال و آزادی و مقابله با زرمندان و زورمندان بریده از انسانیت و قدرت‌های سلطه ‏گر جهانی قرار دادند و در این راه پرافتخار به لقاء محبوب رسیدند.

خبرنگار باید بداند و می‏داند که آن کس که آگاه‏تر است مسئول‏تر است.

مسئول در قبال ملت و کشور، مسئول در قبال باورها و اعتقادات مردم، مسئول در قبال منافع ملی، مسئول در قبال تجاوز فکری و اندیشه‏‏ای بیگانه‏ به مرزهای فرهنگی، مسئول در قبال اخلاق جامعه ، مسئول در قبال کژاندیشی و کژ رفتاری‏های اداره ‏کنندگان کشور و این مسئولیت‌ و مسئولیت‌ها نه تنها محدودیت نمی ‏آفریند، بلکه راه رسیدن به کمال را در این حرفه مقدس برای او هموار و هموارتر می‏سازد و خبرنگار به جایگاهی می‏رسد که جز رضایت حضرت دوست نمی‏بیند.

روزتان مبارک خبرنگاران عزیز