تبریک رئیس دانشکده به مناسبت فرا رسیدن عید فطر

تشکیل کانون سلامت محله، به زودی در هر محله
پیام تبریک معاون درمان دانشکده به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر

تبریک رئیس دانشکده به مناسبت فرا رسیدن عید فطر

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان، رئیس دانشکده به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر طی پیامی این روز را تبریک گفت. در این پیام می خوانیم:

رمضان ماه رحمـت و مغفرت و ماه ضیافـت الهـی در میعادگاه فطر به پایان رسـید

خوشا بر آنان که در این ماه مبارک توشه‌ای از تقوی برگرفتند و خانه آخرت خویش را آباد کردند. همان بندگان مؤمنی که روزه‌، تلاوت قرآن و اقامه‌ی نماز همراه و هم‌نفسشان در این ایام مبارک بود. عید سعید فطر، تحفه خداوند متعال به مؤمنانی است که با روزه داری به غبارروبی خانه دل پرداخته، پلیدی را از جان خود بیرون رانده و به جای آن اخلاص و ایمان را جایگزین کرده اند. حقیقتاً این عید خجسته روز تولد و شکفتن دوباره انسان است و به حق مقام معظم رهبری در تبیین معنای عید واقعی می فرمایند(مدظله العالی) «ماه رمضان و عید فطر هنگامی مبارک خواهد بود که مسلمانان بتوانند از این فرصت برای خودسازی و به وجود آوردن حیات طَیّبه در نفس خویش استفاده کنند».

اینجانب دکتر محمد حسین کریمی رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه مسلمانان در ماه مبارک رمضان، فرا رسیدن عید سعید فطر را به پیشگاه حضرت ولی عصر، رهبر معظم انقلاب اسلامی و تمام مردم مومن و متدین شهرستان لارستان و خنج،کارکنان مجموعه علوم پزشکی لارستان تبریک و تهنیت عرض می نمایم و از خداوند قادر متعال رستگاری،عزت و کرامت همگان را مسئلت می نمایم.