بیمارستان امیدوار اوز موفق به دریافت لوح سپاس شد.

کسب مقام اول و چهارم مسابقات قرآن پرسنل اورژانس کشور توسط تکنسین های مرکز ۱۱۵ لارستان
حضور بانوی لارستانی پرسنل دانشکده علوم پزشکی در پیمایش دره الیت سخت ترین دره ایران

بیمارستان امیدوار اوز موفق به دریافت لوح سپاس شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان،  بیمارستان امیدوار اوز در اولین جشنواره ملی تجارب موفق بیمارستانی در مدیریت منابع ، موفق به دریافت  دو لوح سپاس از سوی معاونت درمان وزارت بهداشت شده است در پی دریافت این لوح ها که در زمینه های تجویز منطقی و استاندارد سازی دارو و آزمایشات می باشد، دکتر مجید اکبرزاده معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی لارستان ضمن اعلام این خبر از زحمات رئیس بیمارستان امیدوار اوز،مدیر داخلی ، پرسنل  تشکر نمود و این موفقیت را به همه دست اندرکاران و مردم خونگرم اوز تبریک گفت . وی اظهار امیدواری نمود: که با اتحاد، همدلی و مدیریت صحیح و کارآمد به برنامه های و اهداف تعیین شده دست یابیم و در راستای افزایش کیفیت ارائه خدمات درمانی شاهد پیشرفت های روز افزون باشیم.

الهام مطهرنیا
روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لار