بیانیه ریاست دانشکده علوم پزشکی لارستان به مناسبت روز جهانی قدس

اورژانس 115 لارستان
آمادگی کامل مرکز اورژانس ۱۱۵ لارستان جهت پوشش امدادی راهپیمایی روز جهانی قدس
۱۶ خرداد ۱۳۹۷
گزارش تصویری حضور پرسنل مجموعه علوم پزشکی لارستان در کنار آحاد مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس
۱۸ خرداد ۱۳۹۷

بیانیه ریاست دانشکده علوم پزشکی لارستان به مناسبت روز جهانی قدس

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان دکتر کریمی رئیس دانشکده ضمن صدور بیانیه ای از همه همکاران مجموعه علوم پزشکی خواست تا همچون گذشته با حضور پرشور خود در راهپیمایی روز جهانی قدس، همراه و همگام با ملت عدالت خواه ایران اسلامی حضور داشته باشند. در این بیانیه می خوانیم:

بسم الله الرحمن الرحیم

تصمیم جاودانه امام خمینی (ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی در نامیدن آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز جهانی قدس، احیاکننده روح مبارزه با ظلم در مسلمانان و نشان از عمق دوراندیشی آن امام فرزانه در ضرورت انسجام بخشی و وحدت آفرینی بین ملت های مسلمان است . درحقیقت روز قدس نماد وحدت جهان اسلام ونقطه عزت وکرامت آن است . با این وصف گرامیداشت این روز ماندگار ضرورتی دینی، عقلی وسیاسی دارد.

صهیونیست های غاصب باید بدانند که حکومت اسلامی و به ویژه مردم شریف و انقلابی ایران همواره از حقوق به حق مردم فلسطین در تمامی عرصه های بین المللی حمایت کرده و جنایات غده سرطانی اسرائیل غاصب را محکوم می کند.

مجموعه علوم پزشکی لارستان در روز گرامیداشت فلسطین اشغالی جنایات اشغالگران وحامیان غربی، آمریکایی و عربی آنان را محکوم کرده ویک بار دیگر ضمن تجدید عهد و پیمان با آرمان های بنیانگذار جمهوری اسلامی همگام با مردم خداجوی لارستان در راهپیمایی روز قدس شرکت نموده و با مشت های گره کرده، شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل را در خیابان ها طنین انداز می کنیم و از آحاد مردم همیشه در صحنه و روزه دار دعوت می نمائیم با حضور قدرتمند در راهپیمایی خود لرزه براندام پوشالی آمریکا ورژیم غاصب صهیونیستی بیاندازند و موجب دلگرمی و قوت قلب مبارزان فلسطینی باشند. من الله توفیق

محمد حسین کریمی
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان