برگزاری کارگاه دو روزه مهارت آموزی بالینی زایمان طبیعی

مراجعه بیش از دو هزار نفر به بخش اتفاقات بیمارستان امام رضا(ع) لار
دوره آموزشی دیابت

برگزاری کارگاه دو روزه مهارت آموزی بالینی زایمان طبیعی

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی لارستان ، کارگاه دو روزه مهارت آموزی بالینی  زایمان طبیعی در روزهای ۱۵  و ۲۳  بهمن ماه  سال جاری در دو نوبت صبح و عصر در  تالار اندیشه دانشکده پرستاری  جهت پرسنل مامایی و گروههای مرتبط شاغل در بیمارستانهای تابعه دانشکده  برگزار گردید.

دکتر اکبرزاده معاون درمان دانشکده گفت: براساس دستور العمل وزرات بهداشت ، هدف از برگزاری کارگاه مهارت آموزی بالینی ویژه زایمان طبیعی، ارتقا سلامت مادر و نوزاد، افزایش کیفیت خدمات زایمان طبیعی و به روز کردن مهارت بالینی  پرسنل مامایی است.

وی افزود: افزایش زایمان طبیعی و کاهش میزان مرگ مادران باردار نیازمند افزایش مهارت نیروهای مرتبط با مادران باردار است.

گفتنی است در این کارگاه دو روزه موارد مدیریت زایمانهای سخت، اورژانس های مامایی، تفسیر نوار قلب جنین، احیاء مادر باردارو احیاء نوزاد  توسط متخصصین زنان وزایمان و متخصصین اطفال  به حاضرین آموزش داده شد و پس از آن  شرکت کنندگان جهت تمرین در skill lab حضور یافته و تمرینات آموزشی را با مولاژهای موجود انجام دادند.

عبدالله شادمانی
تلفن همراه:09178837466