برگزاری همایش “ترویج تغذیه با شیر مادر” در شبکه بهداشت و درمان خنج

گزارش تصویری// تجلیل از خبرنگاران در سومین نشست خبری با اصحاب رسانه
۱۸ مرداد ۱۳۹۷
بی احتیاطی شادی جشن ازدواج را به کام همه تلخ کرد.
۲۱ مرداد ۱۳۹۷

برگزاری همایش “ترویج تغذیه با شیر مادر” در شبکه بهداشت و درمان خنج

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان خنج، همزمان با هفته شیر مادر، همایشی با عنوان “ترویج تغذیه با شیر مادر” با حضور جمعی از مادر اولی‌های شیرده، توسط واحد سلامت جمعیت و خانواده در سالن آموزش این شبکه برگزار گردید.

در این همایش، شیخ عبدالصمد ابونجمی امام جمعه اهل‌سنت خنج در سخنانی با اشاره به ﺗﺄکید قرآن کریم به شیردادن به فرزندان و اهمیت بالای آن، گفت: در قرآن کریم آمده است که بچه‌های خود را تا ۲ سال کامل شیر دهید و این موضوع از لحاظ علمی هم ثابت شده است.

وی اظهار داشت: در قدیم مادران علاوه بر اینکه به بچه‌های خود شیر می‌دادند، اگر زن همسایه بیمار میشد، به فرزند او نیز شیر می‌دادند؛ اما الان ﻣﺘﺄسفانه بعضی از مادرها به بچه خود هم شیر نمی‌دهند. ﻣﺘﺄسفانه برخی از مادران امروزی شیر کافی هم برای بچه‌های خود ندارند که بخش زیادی از اینها ناشی از تغذیه نامناسب و همچنین عدم ورزش و تحرک می‌باشد.

امام جمعه اهل‌سنت خنج ادامه داد: امروز خیلی از بیماریها ناشی از کم‌تحرکی می‌باشد. مادران و زنان اگر ورزش و تحرک داشته باشند، هم زایمان راحتی خواهند داشت و هم شیر زیادی داشته و شیردهی مناسبی خواهند داشت.

ابونجمی عنوان کرد: ﻣﺘﺄسفانه سبک زندگی دنیای امروزی به گونه‌ای شده که خیلی از بیماری‌ها به وجود آمده است که برای مقابله با این بیماری‌ها، لازم است زندگی سالمی داشته باشیم.

مریم راستی معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان خنج نیز در مطالبی به اهمیت تغذیه فرزندان با شیر مادر اشاره نمود و گفت: ﺗﺄمین سلامت خانواده و جامعه، پیشگیری از انواع سوء تغذیه کودکان، ارتقاء رشد، تکامل و ضریب هوشی کودکان و حفظ امنیت غذایی شیرخواران، از مزایای شیرمادر می‌باشد.

تقدیر از حامیان ترویج تغذیه با شیر مادر، برگزاری مسابقه بهترین جمله در مورد شیر مادر، تجلیل از مادراولی‌های شیرده و تجلیل از مادران و حامیان آنها در قطع شیر مصنوعی و تغذیه کامل کودک با شیر مادر، از دیگر برنامه‌های این همایش بود.

سیدمحسن هاشمی
روابط عمومی شبکه بهداشت خنج 09107110328