برگزاری هفتمین نمایشگاه بین الملی نوآوری و فناوری INOTEX 2018

فراخوان جذب مقاله جهت مجله «journal of environmental health and sustainable development»
برگزاری دوره های بچه های بهشت به همت فرهنگسرای مقام معظم رهبری

برگزاری هفتمین نمایشگاه بین الملی نوآوری و فناوری INOTEX 2018

اطلاعیه

برگزار کننده: مرکز فن بازار ملی ایران با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

تاریخ برگزاری: ۱۴ الی ۱۶ تیرماه ۱۳۹۷

تاریخ شروع ثبت نام: ۱۳۹۷/۲/۲۴

آخرین تاریخ ثبت نام در نمایشگاه: ۱۳۹۷/۳/۹

در این نمایشگاه، اجزای مختلف زیست بوم فناوری و نوآوری کشور اعم از استارت تاپ ها و شرکت های دانش بنیان و فناور ایرانی و خارجی، سرمایه گذاران مخاطره پذیر و فرشتگان کسب و کار، شتابدهنده ها، مراکز رشد فناوری، پارکهای علم و فناوری، برگزارکنندگان رویدادهای کارآفرینی و … به ارائه جدیدترین محصولات و خدمات خود خواهند پرداخت. همچنین برطبق اعلام صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکت های دانش بنیان نوپا و تولیدی می توانند ۷۰ در صد هزینه های حضور در نمایشگاه INOTEX را تا سقف ۵۰ میلیون ریال از صندوق دریافت کنند. جزئیات این حمایت در پورتال توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی به آدرس cbd.nsfund.ir/exhibition  در دسترس است.

جهت کسب اطلاعات تکمیلی به سایت رسمی نمایشگاه به نشانی www.Inotex.com مراجعه و یا با شماره تلفن ۰۲۱۸۸۵۰۳۰۳۰ تماس حاصل شود.

نسيمه شفيعي
کارشناس روابط عمومی مدیریت پژِوهشی 09164358348