برگزاری نشست توجیهی تشکیل کانون سلامت محلات در بخش اوز لارستان

اولین جلسه کمپین ۳۰-۶۰ در دانشکده علوم پزشکی لارستان برگزار شد
گزارش تصویری حضور رئیس مجلس شورای اسلامی در لارستان

برگزاری نشست توجیهی تشکیل کانون سلامت محلات در بخش اوز لارستان

به گزارش روابط عمومی حوزه اجتماعی دانشکده علوم پزشکی لارستان، نشست توجیهی تشکیل کانون سلامت محله بخش اوز در روستای کوره برگزار شد.
در این نشست که به همت حوزه اجتماعی دانشکده علوم پزشکی و با همکاری شورای شهرستان لار و شورای اسلامی کوره صورت گرفت، رؤسای شورای اسلامی، بخشدار و معتمدین بخش اوز و رئیس شورای شهرستان لارستان حضور داشتند.
در ابتدای این نشست مقیمی رئیس شورای شهرستان لارستان ضمن تشکر از زحمات مسولین دانشکده علوم پزشکی در ارائه خدمات و گسترش اطلاعات مردم در امر سلامت، تشکیل کانون سلامت محله را در پیشبرد اجتماعی کردن سلامت مفید دانست.
سپس خانم فزونی مدیر حوزه اجتماعی دانشکده علوم پزشکی لارستان با اشاره به ابلاغیه های مقام معظم رهبری و تاکید ریاست جمهوری مبنی بر اجتماعی شدن سلامت و مسئولیت پذیری مردم، استفاده از ظرفیت های برون بخشی و ساختارمند کردن مشارکت های مردمی در راه اجتماعی شدن سلامت را امری ضروری خواند و گفت:
منظور از اجتماعی شدن سلامت مشارکت حداکثری مردم با هدف ارتقای سلامت به خصوص در اقشار محروم جامعه و ادغام خدمات مربوط به پیشگیری و کنترل آسیب های اجتماعی است.
فعالیت هایی که داوطلبانه، آگاهانه و غیر سیاسی بوده و با هدف ارتقای سطح سلامت محلات شکل می گیرد.
وی تشکیل کانون سلامت محله را نقطه آغاز سلامت شهروندان دانست و مجامع سلامت را به عنوان ابزاری در جهت تسهیل مشارکت مردم و اجتماعی شدن سلامت عنوان کرد.
در ادامه نشست، شیوه نامه تشکیل کانون سلامت محله توسط خانم فزونی برای حاضرین در جلسه شرح و در نهایت به سوالات پاسخ داده شد.

سمیه قنبری
روابط عمومی مجمع خیرین سلامت و حوزه مشارکت اجتماعی دانشکده علوم پزشکی.خبرنگار هفته نامه صحبت نو و نشریه قدمگاه ghanbary6787@jmail.com