برگزاری دوره های بچه های بهشت به همت فرهنگسرای مقام معظم رهبری

برگزاری هفتمین نمایشگاه بین الملی نوآوری و فناوری INOTEX 2018
۲۰ خرداد ۱۳۹۷
نتایج اولیه آزمون جذب بهورز (قراردادی ) دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان
۲۱ خرداد ۱۳۹۷

برگزاری دوره های بچه های بهشت به همت فرهنگسرای مقام معظم رهبری

برگزای دوره های «بچه های بهشت» به همت فرهنگسرای مقام معطم رهبری در دانشکده لارستان

به همت دفتر نهاد مقام معطم رهبری در دانشکده علوم پزشکی لارستان، دوره های آموزشی بچه های بهشت برای ۳۰۰ نفر از نونهالان لارستانی در گلزار شهدای این شهرستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان در اقدامی خلاقانه، دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده، اقدام به برگزاری دوره های آموزشی برای نونهالان گروه سنی ۶ تا ۱۳ سال نمود.

این دوره ها که به مدت سه شب و متقارن با لیالی پر خیر و برکت قدر در محل گلزار شهدای شهرستان برگزار شد، ۳۰۰ نونهال در قالب کلاسهای جداگانه تحت تعلیم مربیان مجرب کودک در حوزه مهدویت قرار گرفتند.

کلاسهای مذکور که با هدف آمادگی برای ظهور منجی و تمرین سربازی امام زمان (عج) برگزار شد، محتوای آموزشی همراه با نقاشی، شعر، بازی و کاردستی ارائه گردید و ضمن ایجاد فضای آموزشی، محیطی سرگرم کننده و متنوع ایجاد شد تا بتوان شرایط جذب بیشتر گروه هدف را برای دوره های بعدی فراهم آورد.

الهام مطهرنیا
روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لار