تجویز دارو توسط پزشکان بر اساس دارونامه رسمی کشور
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷

برگزاری جلسه پایش برنامه عملیاتی معاونت غذا و دارو

نشست صمیمانه پرسنل معاونت غذا و دارو با ریاست دانشکده علوم پزشکی لارستان

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو ، در ابتدای جلسه مدیرپایش برنامه عملیاتی ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات ، گزارش عملکرد یکساله معاونت و حوزه های مختلف آن را ارائه نمودند.

بنابر اظهارات ایشان معاونت غذا و دارو لارستان موفق به اخذ رتبه برتر در مرحله ارزیابی انطباق در میان حوزه های دانشکده در سال ۹۶ شده است و نیز بر اساس گزارش ارسالی از سوی رئیس محترم سازمان غذا و دارو ، معاونت غذا و دارو لارستان در دسته اول طبقه بندی انجام شده بر مبنای نمرات ارزیابی انطباق قرار گرفته است.در ادامه خانم مهندس پرند به تشریح برنامه سال جاری پرداختند و بر لزوم ایجاد هماهنگی بین بخشی و برنامه ریزی جهت پیشبرد موفق برنامه عملیاتی سال جدید تاکید نمودند.

در پایان جلسه نیز اقای دکتر جعفرپور جهت اجرای هرچه بهتر برنامه عملیاتی در سال جدید راهکارهایی را ارائه گردند و از تلاش و همکاری کلیه مدیران و کارشناسان معاونت با اهداء لوح تقدیر تشکر و قدردانی نمودند.

سعید روان
روابط عمومی مدیریت غذا و دارو 09350667984