تجهیز آزمایشگاه بیمارستان امام رضا(ع) لار به دستگاه پیشرفته تشخیص سرطان
معاون اجتماعی دانشگاه مشهد:ایجاد معاونت اجتماعی توجه به یک غفلت ٣٨ساله بود

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی لارستان و در ادامه بازدید های نظارتی، صبح دیروز،هیات  نظارت دانشکده از بیمارستان امیدوار اوز بازدید کردند.

محسن بدیعی ، سرپرست هیات نظارت دانشکده اذعان داشت: این بازدید جهت بررسی میزان اجرایی شدن بسته های طرح تحول سلامت  همچون هتلینگ بیمارستانی، ماندگاری پزشکان و پرونده های بستری و ترخیصی و هزینه های درمانی بیماران و نحوه عملکرد پرسنل مامایی و پرستاری، چینش نیروی انسانی در بخش ها، استانداردسازی فضای فیزیکی ، عملکرد مالی ، اعتبار بخشی و … انجام شده است.

وی در ادامه افزود: صرف نظر از نواقص محدودی که بعضا در خیلی از بیمارستانها وجود داشته و قابل رفع است، نحوه عملکرد پرسنل و ارائه خدمات درمانی به بیماران در بیمارستان امیدوار اوز در سطح مناسبی از رضایتمندی است و انشاالله با مدیریت ریاست بیمارستان و همت همکاران این بیمارستان در مسیر ارتقا خدمات پیش خواهند رفت.

در پایان هیات نظارت با حضور در دفتررئیس بیمارستان و تشکیل جلسه ، ضمن ارائه گزارش بازدید خود از حوزه های مرتبط و بیان معایب و نواقص موجود ، لزوم جدیت در رفع معایب را به رئیس و مدیر بیمارستان متذکر شدند.

عبدالله شادمانی
تلفن همراه:09178837466