امام جمعه لارستان:اقدامات خیرین و تلاشهای مسؤلین بهداشت و درمان شهرستان بی نتیجه نمانده

نشست هماهنگی خوابگاههای دانشکده پرستاری در ترم جدید
کسب سه مدال نقره و برنزدر المپیاد ورزشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور توسط پرسنل دانشکده علوم پزشکی لارستان

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی لارستان، حجت الاسلام موسوی امام جمعه شهر لار با حضور در مرکز آموزشی درمانی امام رضا علیه السلام از بخشهای جدیدالاحداث این مرکز آموزشی بازدید نمود. در این بازدید که با همراهی مدیریت حراست دانشکده، تیم روابط عمومی دانشکده و مسئولین داخلی بیمارستان انجام شد از بخش های ccu، nicu و post ccu بازدید به عمل آمد.
امام جمعه لارستان ضمن بازدید از بخشهای جدید بیمارستان ابراز خرسندی نمود و گفت: آنچه مسلم است این است که اقدامات خیرین در کنار تلاشها و پیگیریهای مسؤلین بهداشت و درمان شهرستان در جهت رفع نیازمندی شهروندان، بی نتیجه نمانده و هرگز در پیشگاه خداوند متعال پوشیده نیست که انشاالله مسؤلین ادارات و نهادهای دولتی نیز در جهت ارائه این خدمات به شهروندان گرامی، مجموعه علوم پزشکی لارستان را یاری کنند.
گفتنی است بخشهای مذکور در بیمارستان لار روز چهارشنبه ۹۶/۶/۲۲ طی مراسم باشکوهی با حضور مسئولین بلندپایه کشوری ، استانی و شهرستانی به بهره برداری می رسد.