افتتاح بخشهای ویژه بیمارستانی با حضور مسؤلین بلندپایه ی کشوری و شهرستانی در دانشکده علوم پزشکی لارستان

کسب سه مدال نقره و برنزدر المپیاد ورزشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور توسط پرسنل دانشکده علوم پزشکی لارستان
ایمنی مصرف نوشابه های انرژی زا

با حضور مسئولین بلندپایه کشوری و شهرستانی پروژه های خیر ساز ccu و post ccu با هزینه ای بالغ بر ۲۸ میلیارد ریال در فضایی به متراژ ۹۱۰ مترمربع در بیمارستان امام رضا (ع ) لارستان افتتاح و به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی لارستان در این مراسم که با حضور دکتر نصیری مدیر کل خیرین و خیریه های سلامت وزارت کشور، مهندس قارداشی رئیس فدراسیون تنیس روی میز کشور، آیت الله موسوی خرم امام جمعه شهر، مسئولین و روسای ادارات، خیرین و آحاد مردم فهیم لارستان برگزار شد، در ابتدا امام جمعه شهرستان ضمن ابراز خرسندی از این رخداد بزرگ گفت: در بازدید انجام شده از بخش های جدید الاحداث بیمارستان به راحتی می توان افزایش سطح خدمات را شاهد بود.
وی اذعان داشت: کلیه بخشها با دقت ویژه ای طراحی شده و کوچکترین مسائل از نظر دور نمانده. این امر نشان از دقت نظر مسئولین و رئیس دانشکده دارد.
ان شاء الله با تأسی از این اقدام جهادی دانشکده علوم پزشکی در ایجاد تغییرات مثبت، بتوانیم شهرستانی آبادتر و پر رونق تر داشته باشیم.

منصور اسماعیلی مدیر عامل بنیاد نیک اندیشان هاشمی به عنوان یکی از مسئولین برگزار کننده این مراسم ضمن عرض خوش آمد گویی به مدعوین و حاضران در سالن به تشریح و توضیح برنامه افتتاحیه پرداخت و گفت: آنچه در حال حاضر پیش روی مهمانان گرامی قرار دارد نتیجه ماه ها تلاش شبانه روزی افرادی است که تمام توان خود را در جهت استفاده بهینه از خدمات خیرین شهرستان به کار برده اند. به دلیل فعال بودن برخی بخشهای بیمارستانی و عدم امکان تعطیلی آنها، روند اجرای پروژه بسیار مشکل و طاقت فرسا بود اما عشق، تلاش و همکاری دست اندرکاران زمینه هرگونه اختلال در اجرای پروژه را از میان برداشت و امروز شاهد به بار نشستن زحمات و برآورده شدن نیاز مردم در بخشی از حوزه درمان هستیم. آنچه این امر را با ارزش تر می کند، حضور افراد مختلف با مذاهب، افکار و سلایق گوناگون است که با وحدت و همدلی مسیر دشوار این مهم را هموار نمودند. وی در ادامه از اقدامات خیرین خصوصاً خیر محترم زنده یاد حاج احمد شریفی در عرصه ی بهداشت و درمان تشکر نمود و خاطرنشان کرد که: حمایت این عزیزان در حوزه سلامت این شهرستان در سطح کشور مثال زدنی است.

دکتر نصیری مدیر کل خیرین و خیریه های سلامت وزارت بهداشت، طی بازدیدی که از بخشهای ccu و post ccu داشت، ضمن ابراز خرسندی بسیار از پیشرفت فوق العاده دانشکده در حوزه درمان و جلب حمایت‌های خیرین لارستان اذعان داشت: آنچه به جرأت می توان گفت این است که ccu و post ccu با این سطح از تجهیزات در بیمارستانهای دولتی پایتخت کم نظیر می باشد.
ایشان در ادامه از اقدامات خیرین لارستانی به نیکی یاد کرد و افزود: با توجه به پتانسیل‌های بالای این دانشکده در افزایش خدمات آموزشی، بهداشتی و درمانی، جذب و هدایت صحیح این حجم از کمک های مردمی اقدام موثر و بزرگیست که خوشبختانه امروز در این شهرستان نظاره گر این همدلی و همراهی مشترک مردم و مسئولین هستیم.

دکتر رئوفی با اعلام این خبر که بخش های قابل افتتاح در این مراسم تنها بخشی از پروژه ها و برنامه های پیش بینی شده معاونت درمان در بخش بیمارستانی است، گفت: بر اساس نیاز سنجی های انجام شده و لزوم بهسازی این بخش همچنین تأسیس بخش nicu به عنوان یکی از اساسی‌ترین توقعات و خواسته‌های به حق شهروندان، این امر با همت خیرین انجام شده.
وی ضمن تشکر از تمام واحدهای دست‌اندرکار دانشکده از جمله معاونتهای درمان، توسعه، بهداشتی، روابط عمومی، فنی و غیره، دستاوردهای امروز را نتیجه کار گروهی و تلاش دسته‌جمعی همه پرسنل خواند و افزود: هدف بنده از صرف نظر کردن از بسیاری از شرایط کاری و زندگی شخصی، انجام کار جهادی و تلاش در جهت ایجاد تغییرات اساسی است و پیشرفت لارستان در حوزه سلامت و آموزش پزشکی بخشی از این اهداف می باشد که به لطف پروردگار و تلاش همکاران پرتوان مجموعه علوم پزشکی محقق گردیده و در آینده ای نزدیک به یاری خداوند به قسمت‌های زیادی از آن دست خواهیم یافت.

در این مراسم از خیر سخاوتمند درمان و خانواده عزیز زنده یاد حاج احمد شریفی، مسئولین و دست اندرکاران اجرایی پروژه های قابل افتتاح و بهره برداری تجلیل به عمل آمد.

در ادامه برنامه علاوه بر افتتاح دو بخش ccu و post ccu، از بخش nicu، پد بالگرد اورژانس هوایی، بخش اورژانس بیمارستانی، پانسیون پزشکان، کلینیک تخصصی و فوق تخصصی هاشمی زاده و پروژه های پردیس دانشکده علوم پزشکی، پایگاه ثارالله، بخش دندانپزشکی مرکز خدمات جامع سلامت شادروان زمانی، مرکز جامع سلامت و آزمایشگاه خلیل آزاد، مرکز درمان بیماران سرطانی و رادیوتراپی مرحوم صالح پور بازدید به عمل آمد.