اعلام درج فهرست دانشمندان ۱% برتر علوم پزشکی کشور براساس نظام رتبه بندی ESI در سامانه علم سنجی

۲۶۱ عنوان اولویت پژوهشی دفتر تحقیقات و آموزش ستاد مبارزه با مواد مخدر
۱۷ بهمن ۱۳۹۶
دیدار رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان و هئیت همراه با امام جمعه شهرستان لارستان در دهه فجر
۱۷ بهمن ۱۳۹۶

به اطلاع می‌رساند فهرست دانشمندان ۱% پُراستناد برتر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در نظام رتبه‌بندیESI – Essential Science Indicators  به سامانه علم‌سنجی اعضای هیات علمی کشور در آدرس http://isid.research.ac.ir افزوده شد. در ویرایش جدید سامانه علم‌سنجی که همزمان با دهه فجر رونمایی گردید، فهرست دانشمندان ۱% پُراستناد برتر نظام رتبه‌بندی ESI که هر دو ماه یکبار به روز می‌شود، با علامت نارنجی رنگدر سامانه مشخص شده است. رتبه، تعداد مقاله و سایر شاخص‌های استنادی این افراد در آخرین ویرایش نظام رتبه‌بندی ESI نیز با انتخاب نشان فوق قابل مشاهده است. علاوه بر آن با انتخاب دکمهESI Top 1% در سمت چپ و بالای سامانه علم‌سنجی، امکان مشاهده فهرست کامل این افراد فراهم است.

نسيمه شفيعي
کارشناس روابط عمومی مدیریت پژِوهشی 09164358348