آمادگی کامل مرکز اورژانس ۱۱۵ لارستان جهت پوشش امدادی راهپیمایی روز جهانی قدس

آمادگی کامل مرکز اورژانس ۱۱۵ لارستان جهت پوشش امدادی راهپیمایی روز جهانی قدس

اورژانس 115 لارستان

دانشگاه علوم پزشکی لارستان

مسعود حاجی رجبی، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی لارستان از آمادگی کامل ۵ پایگاه سیار، ٣ پایگاه شهری و یک پایگاه اورژانس هوایی در راهپیمایی روز قدس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس ۱۱۵ لارستان، رییس مرکز در ادامه افزود: اورژانس لارستان همچون سالهای گذشته با تمام توان در جهت پوشش امدادی به هموطنان روزه دار که در جمعه آخر سال به حمایت از مردم مظلوم فلسطین از مزدوران جهان اعلام بیزاری می نمایند، تلاش می کند.

وی اذعان داشت:در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان با ١٧ تکنسین، ٨ آمبولانس و یک بالگرد در شهرهای لار، اوز، بیرم و خنج آماده ارائه خدمت به روزه داران گرامی در راهپیمایی روز قدس، خواهیم بود.

حاجی رجبی در انتها از همشهریان خواست تا ضمن باز گذاشتن مسیر برای عبور آمبولانس در این روز پر ازدحام، در صورت نیاز به دریافت خدمات درمانی خود را به نزدیکترین پایگاه مستقر در مسیر راهپیمایی برسانند. در صورت عدم رویت پایگاه سیار، می توانند با شماره های ۱۱۵ مرکز ارتباطات اورژانس تماس گرفته تا همکاران ما ضمن ارائه راهنمایی های لازم تا رسیدن آمبولانس، نزدیکترین تیم فوریتها را برای ایشان اعزام نمایند.